Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Naughty Dog: Υπομονή για το The Last of Us Multiplayer, νέο single player game σε διαδικασία ανάπτυξης

*
Οι περισσότεροι περίμεναν να δουν κάτι από τη Naughty Dog στο πρόσφατο PlayStation Showcase, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Προφανώς η εταιρεία αντιλήφθηκε ότι η απουσία της έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή και μέσω ενός post στο Twitter, θέλησε να ενημερώσει τους fans σχετικά με τα παιχνίδια που έχει σε διαδικασία ανάπτυξης. Φαίνεται ότι, δεν θα μάθουμε σύντομα κάτι νεότερο για το The Last of Us Multiplayer game. Το μήνυμα της Naughty Dog γράφει τα εξής:

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς ανυπομονείτε να μάθετε νεότερα σχετικά με το The Last of Us Multiplayer game. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα ως studio, όμως καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται, έχουμε καταλάβει πως είναι καλύτερο για το παιχνίδι να του δώσουμε ακόμα λίγο χρόνο.


Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται στο project, καθώς και στα άλλα παιχνίδια που έχουμε σε διαδικασία ανάπτυξης, στα οποία περιλαμβάνεται μια νέα εμπειρία single player. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα.

Είμαστε ευγνώμωνες απέναντι στη φανταστική κοινότητα για την υποστήριξή της- σας ευχαριστούμε για το πάθος σας για τα παιχνίδια, συνεχίζει να μας καθοδηγεί.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*